• Hitachi
  • MAN

SEMC Hardware Service Shop

onderhoudBij het beheer van uw onderneming is er een constante noodzaak tot kostenreductie en productiviteitsverhoging. Ook dienen wij rekening te houden met het feit dat door de aangescherpte veiligheids- en milieuwetgeving steeds hogere eisen worden gesteld aan uw machine.

Voor SEMC Hardware N.V. is het van belang dat bij onze dienstverlening m.b.t onderhoud en reparatie, methoden worden toegepast waarbij niet alleen het werk efficiënter kan worden uitgevoerd maar ook u als onze klant de juiste instructie en begeleiding krijgt voor de bediening en onderhoud van uw kostbare machine.

Een team van goed opgeleide technici staat garant voor vakkundige revisie of reparatie van uw HITACHI graafmachine en MAN truck. Ook al is deze niet door ons geleverd.
Reparatie en/of revisie van alle HITACHI modellen en type bouwjaren is altijd mogelijk.

De klant mag te allen tijde de werkzaamheden op zijn/haar machine en componenten bekijken en contoleren.
U bent direct in contact met de onze Customer Support en de Werkplaats Superintendent, voor een offerte en met transparante berekening van tarieven. Bekijk onze prijsvoordelen en u kunt altijd rekenen betrouwbare voorraad van alleen originele onderdelen. Profiteer ook van de voordelen van onze SEMC Orange Membercard
U kunt op ons rekenen voor het goed inplannen en begroten van uw service, reparatie en revisie van uw kostbare machine evenals de deskundige begeleiding en trainen van uw eigen bedienings-en technisch personeel.
Waar u ook bent;
SEMC Hardware service is going the extra mile(s).

Contact:
Tel: 433377
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.