• Hitachi
  • MAN

SEMC Hardware NV

Als gevolg van de inzet van zwaar materieel van de merken Hitachi en MAN en de goede prestaties van dit equipment raakte de lokale markt, in het bijzonder de aannemers en mijnbouw (goud) bedrijven zeer geïnteresseerd in deze machines. Om in te spelen op deze behoefte werd in 1996 de dochter onderneming, SEMC Hardware opgericht, een apart bedrijf dat zicht volledig richt op de levering van zwaar materieel en de onderdelen en service hiervoor. Al gauw kreeg SEMC Hardware, na een uitgebreide training van het personeel en moderniseren van de werkplaats faciliteiten de officiële dealer schappen van Hitachi (Construction and Mining), John Deere Construction en MAN. Ook Powerscreen (vroeger Terex-Pegson) voor Crushers t.b.v. de productie van steenslag werd als dealer schap toegevoegd.

SEMC Hardware heeft reeds diverse modellen MAN trucks, waaronder; Beton Mixes, Beton pompen, trekkers en trucks voor zwaar transport en ook brandblus voertuigen geleverd aan lokale contractors en aan de Surinaamse brandweer. SEMC Hardware zorgt steeds voor een adequate onderdelen voorzieningen en ook de fabrieken getrainde monteurs voor het uitvoeren van service en reparaties.

Onze Hitachi Mining afdeling heeft van Newmont Suriname de opdracht voor levering van Hitachi EX3600 mining excavators. Deze zijn de grootste graafmachines ooit geïmporteerd in Suriname, met een gewicht van ruim 360 M.Ton per machine. De graafmachines zijn reeds geleverd en naar volle tevredenheid van Newmont al in productie. SEMC Hardware is ook verantwoordelijke voor de technische ondersteuning bij service en reparaties en de levering van benodigde originele Hitachi onderdelen.

Onze Hitachi Construction afdeling heeft reeds een groot aantal Hitachi graafmachines in de klasse van 5 ton t/m 80 ton geleverd aan lokale klanten.

Powerscreen

SEMC Hardware is ook de officiële dealer voor Powerscreen crushing and Screening equipment voor de productie van Steenslag.


ISO Certificaten